Stabilire focus

Stabilire focus

 

COMPETENȚE

Aria de competențe acoperită este: “Management “.

CAPABILITĂȚI

Veți dezvolta capabilități care aparțin de grupa: “Managementul obiectivelor“.

ABILITĂȚI

Dezvoltă abilitatea de a lucra cu obiective.

 

 

DESCRIPTOR

Goals provide the energy source that powers our lives. One of the best ways we can get the most from the energy we have is to focus it. – Denis Waitley

Performanța superioară necesită energie. Vorbim aici de o resursă limitată doar de puterea atenției. Focusul, adică concentrarea atenției este nu numai un generator de performanță dar și un factor decisiv în crearea realității. Abilitatea de a defini într-un mod foarte clar și concis pe ce anume se va concentra atenția echipei /individuală este determinantă în realizarea obiectivelor.

  • Nivel: Advanced
  • Target audience: Team Manager / Specialist Manager

 

 

 

PRODUSE

Acesta este un modul care face parte din cursul Managementul Obiectivelor .

Classroom training
OPL (One Point Lesson)
Key note speech
LDP Project

 

 

METODOLOGII DE TRAINING

Dacă te-ai decis pentru o intervenție de training, ai la dispozitie două (cutting edge) metodologii  de training opționale:

 

 

DEVELOPMENT ROADMAP

Folosind conceptul de “Dezvoltare Integrată” am mapat un traseu de dezvoltare recomandat pentru obținerea de capabilități totale:

Analiza obiectivelor

Management / Managementul obiectivelor

Dezvolta abilitatea de a lucra cu diferite obiective. Aceasta este o abilitate de bază atât pentru cei care coordonează echipe cât și pentru managerii fără raportor direcți.

Gândire analitică

Management / Analiză și evaluare

?

Alinierea obiectivelor

Management / Planificare și organizare

Cum sa folosesti coaching-ul pentru a-i ajuta pe membrii echipei tale sa dezvolte abilitati ce produc performanta superioara.

Dezvoltare planuri operaționale

Management / Planificare și organizare

Cand, ce, de ce si cum sa-ti ajuti membrii echipei tale sa gaseasca ei insusi solutii atunci cand sunt blocati. Tranzitia de la “Avem o problema” la “Am solutii”.

Comunicarea planurilor

Leadership / Excelență în comunicare

Cand, ce, de ce si cum sa-ti ajuti membrii echipei tale sa gaseasca ei insusi solutii atunci cand sunt blocati. Tranzitia de la “Avem o problema” la “Am solutii”.